Een mooie huid van binnenuit

vrouw met rood haar en mooie huid in de keuken

Je huid is je visitekaartje naar de buitenwereld. Wist je dat een mooie, gave  huid en een gezonde glans het allerbelangrijkste is voor de aantrekkelijkheid van een gezicht?

Een mooie huid bepaalt de aantrekkelijkheid van een gezicht

Onderzoekers kwamen tot deze conclusie door 170 vrouwen te fotograferen tussen de 10 en 70 jaar. Het enige dat steeds veranderde was de kwaliteit van de huid. Vervolgens werden 430 personen gevraagd hoe aantrekkelijk ze deze vrouwen vonden. Wat bleek? De vrouwen met de meest egale en gave huid werden als het aantrekkelijkst beoordeeld. Een mooie huid is dus veel bepalender voor de aantrekkelijkheid dan andere factoren.

Hoe krijg je een mooie huid?

Een mooie huid krijg je door een goede verzorging van die huid met crèmes, scrubs, moisterizers, cleansers en andere verzorgende producten. Maar minstens net zo belangrijk zijn de voedingsstoffen die je elke dag binnenkrijgt. Jouw huid heeft – net als al je andere organen- namelijk gezonde voedingsstoffen nodig om er goed uit te zien.

De huid is je grootste orgaan

Jouw huid is het grootste orgaan van jouw lichaam. De natuur heeft het zo geregeld dat de voedingsstoffen eerst naar de meest essentiële organen gaan, zoals hart, hersenen, lever.  Wat er over is gaat naar je huid. Daarom kan je aan de huid vaak zien of iemand in goede gezondheid verkeert.

Een mooie huid begint van binnenuit

Een mooie huid begint dus echt van binnenuit. Wat je eet en drinkt (en hoeveel) bepaalt hoeveel voedingsstoffen er naar je huid gaan en daarmee hoe mooi jouw huid is. Ook heel belangrijk voor de conditie van je huid, is de balans in je darmflora. Het is van belang om gevarieerd en gezond te eten met veel verschillende groenten. Help ook je darmen door veel vezels te eten en ervoor te zorgen dat je voldoende pro biotica binnenkrijgt.

Slik je mooi van binnenuit

Met supplementen kan je tekorten in voedingsstoffen opvangen. Op onze site vind je alle supplementen die je nodig hebt voor een mooie huid.

Skin Balance

Wil je het jezelf makkelijk maken en maar één supplement per dag slikken? Kies dan voor de Skin Balance van Bap Medical. Met dit supplement krijgt jouw huid elke dag de voedingsstoffen binnen die nodig zijn om in goede gezondheid te blijven.

Skin Recovery

Heeft jouw huid echt even een boost nodig? Door stress, een operatie, medicijngebruik of nachten doorhalen en slechte voeding/ Om jouw huid te helpen herstellen en weer in balans te komen, kan je Skin Recovery nemen. Dit voedingssupplement is samengesteld met vitamines, kruiden, mineralen en enzymen. Ook is pro biotica toegevoegd voor een optimale darmwerking.

49.95
27.50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *