Supplementen voeden jouw huid

Gemiddeld vernieuwen huidcellen zich elke 28 dagen. Onder goede omstandigheden kan je huidbalans dus heel snel herstellen. Hiervoor heeft je lichaam wel de juiste bouwstenen nodig in de vorm van vitamines, mineralen, kruiden en enzymen. Precies deze bouwstenen zitten in onze BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS.

  • Bevat vitamines en mineralen voor de huid
  • Draagt bij aan de gezondheid van je darmen
  • Bewezen werkende ingrediënten

Vitamines en mineralen voor de huid

Zowel SkinRecovery als SkinBalance bevatten Vitamine B2, Biotine (vitamine B8), Koper (Kopersulfaat), Jodium (Kaliumjodide) en Selenium (Natriumseleniet).

De EFSA heeft een positieve review afgegeven over effecten van vitamine B2 en Biotine bij huidverzorging van binnenuit. Deze vitamines dragen bij aan een optimale balans van huid, haar en nagels.

Ook de mineralen in onze voedingssupplementen zijn positief beoordeeld wat betreft de gegarandeerde voordelen van het gebruik ervan voor de huid.

De effectieve ingrediënten in BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Gezonde darmen

SkinRecovery bevat bovendien twee ingrediënten die bijdragen aan de gezondheid van je darmen. Probioticum Lactobacillus Lactospore 15 109 IE/g draagt bij aan een goede darmflora, zorgt voor probiotische ondersteuning van je huid en ondersteunt het afweersysteem van je huid. Digezyme is een hoogkwalitatief enzymcomplex, belangrijk voor de huidconditie. Het helpt de functie van het darmstelsel te verbeteren.

Bewezen werkende ingrediënten

In onze SKIN SUPPLEMENTS zitten nog veel meer bewezen werkende ingrediënten. Bekijk de productpagina’s van SkinBalance en SkinRecovery voor de precieze samenstelling per voedingssupplement. We gebruiken vegetarische capsules, in plaats van tabletten. Hierdoor zijn minder toevoegingen nodig en kunnen we de puurst mogelijke ingrediënten gebruiken.

Je huid van binnenuit voeden

Met BAP Medical SkinRecovery en BAP Medical SkinBalance help je je huid van binnenuit te versterken. Je verstoorde huid krijgt haar gezonde structuur weer terug.