Over BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

SKIN SUPPLEMENTS is een product van BAP Medical. De uitwendige producten van BAP Medical bieden al jaren effectieve nazorg bij brandwonden, bestraling en laserbehandelingen en helpen tegen littekenvorming na diepe wonden, klachten door huisstofmijtallergie, eczeem, jeuk en andere chronische huidaandoeningen. Het was voor ons dan ook een logische stap om de huid te helpen met krachtige voedingsstoffen van binnenuit.

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS zijn van de hoogste kwaliteit, bevatten effectieve, optimaal opneembare ingrediënten en hebben een bewezen werking.

Supplementen van de beste kwaliteit

De ingrediënten in onze BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS hebben een wetenschappelijk bewezen werking. Ze hebben echt een positief effect op jouw huid, haar en nagels. In de BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS zitten krachtige ingrediënten die de huid daadwerkelijk bereiken. Het zijn bewezen effectieve ingrediënten, goedgekeurd door de European Food Safety Authority. Voedingssupplementen in deze hoogste kwaliteit, specifiek voor de ondersteuning van de huid, zijn uniek in hun soort. Wij beloven dat we er alles aan doen om jou de gezondste en sterkst mogelijke huid te laten krijgen.

Naar onze huidsupplementen

Welk supplement wanneer?

Wil je jouw huidbalans structureel ondersteunen én het beste voor jouw haar en nagels? Of is je huid aangetast door beschadigingen, ziekte of lifestyle? We leggen uit wanneer je kiest voor SkinRecovery of SkinBalance.

Welk supplement wanneer?

Hoe te gebruiken

Volg ons advies voor het gebruik van onze voedingssupplementen voor het best mogelijke effect op jouw huid, haar en nagels.

 

 

Veelgestelde vragen

We beantwoorden zo veel mogelijk vragen over onze voedingssupplementen voor de huid. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Huidsupplementen van de beste kwaliteit