Effectieve ingrediënten

In de BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS zitten krachtige ingrediënten die de huid daadwerkelijk bereiken. Het zijn bewezen werkende ingrediënten, goedgekeurd door de European Food Safety Authority. We gebruiken vegetarische capsules, in plaats van tabletten. Hierdoor zijn minder toevoegingen nodig en kunnen we de puurst mogelijke ingrediënten gebruiken.

Op deze pagina staan de actieve ingrediënten, gebruikt in al onze SKIN SUPPLEMENTS. Wil je weten welke actieve ingrediënten er gebruikt worden in een specifiek product? Bekijk dan de product pagina, daarop staan alle ingrediënten die gebruikt worden in het supplement:

Vitamines voor de huid

Vitamine D3

Vitamine D3 is positief beoordeeld door de ESFA, geeft een brede ondersteuning voor de gehele conditie van lichaam en huid, is betrokken bij de celvernieuwingscyclus, draagt bij aan een gezonde celvernieuwing en ondersteunt het natuurlijk afweersysteem.

Vitamine B2 en Biotine (vitamine B8)

De EFSA heeft een positieve review afgegeven over effecten van vitamine B2 en Biotine bij huidverzorging van binnenuit. Deze vitamines dragen bij aan een optimale balans van huid, haar en nagels.

Probiotica voor de huid

Lactobacillus Lactospore 15 109 IE/g

Dit probioticum draagt bij aan een goede darmflora, zorgt voor probiotische ondersteuning van je huid en ondersteunt het afweersysteem van je huid.

Andere effectieve ingrediënten in SKIN SUPPLEMENTS

Kurkuma C3 & Bioperine

Onderzoek laat zien dat een combinatie van Kurkuma C3 en Bioperine een 20 keer hogere effectieve opneembaarheid geeft dan andere Kurkuma-varianten. Kurkuma is verkozen tot supplement van het jaar 2019 (in Europa).

Digezyme

Dit hoogkwalitatief enzymcomplex, belangrijk voor de huidconditie, helpt de functie van het darmstelsel te verbeteren.

Laagmoleculair Hyaluronzuur <50kDA

Hyaluronzuur is in staat vocht in de huid vast te houden en de huidbarrière te versterken. Laagmoleculair Hyaluronzuur is een doorbraak in het aanbrengen van hyaluronzuur. Deze vorm wordt veel beter door de huid opgenomen dan andere varianten.

Taraxacum radix (paardenbloemextract)

Ondersteunt de reinigingsprocessen van het lichaam; belangrijk voor een gezonde huid.

Koper (Kopersulfaat), Jodium (Kaliumjodide) en Selenium (Natriumseleniet)

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Huidsupplementen van de beste kwaliteit