Hoogste kwaliteit

Wat onze supplementen uniek maakt? Waar moeten we beginnen? Voedingssupplementen in deze kwaliteit, specifiek voor de ondersteuning van de huid, zijn uniek in hun soort. Wij beloven dat we er alles aan doen om jou de gezondste en sterkst mogelijke huid te laten krijgen. Deze kwaliteitsbelofte is ons uitgangspunt geweest bij het creëren van onze BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS.

Waarom reguliere supplementen minder goed werken

Allerlei factoren verminderen het effect van reguliere supplementen. De samenstelling, de kwaliteit van de ingrediënten en het fabricageproces spelen een rol.

Bovendien kunnen niet alle voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen, even gemakkelijk in je bloedsomloop worden opgenomen. En niet alle voedingsstoffen bereiken daadwerkelijk de huid.

Voor de SKIN SUPPLEMENTS zijn de meest krachtige, bewezen werkende ingrediënten geselecteerd die de huid wél kunnen bereiken.

Meer over onze huidsupplementen

Gemaakt onder farmaceutisch toezicht

De lat bij de productie van SKIN SUPPLEMENTS ligt hoog. Heel hoog. Ze worden onder farmaceutische supervisie gemaakt. Elk ingrediënt wordt uitvoerig getest in het laboratorium. Sommige ingrediënten worden zelfs traditioneel en met de hand ‘gekweekt’ om het hoogste niveau van opneembare kwaliteit te verkrijgen. Ook de combinatie van ingrediënten luistert nauw: ze worden in samenhang met elkaar zorgvuldig uitgezocht, goedgekeurd door een farmaceut, en ondersteund door de EFSA bewezen effectiviteit.

Niets aan het toeval overlaten

De ingrediënten, de samenstelling en het complete productieproces: er wordt niets aan het toeval overgelaten. De capsules zijn vegetarisch. Er is gekozen voor capsules, in plaats van tabletten. Hierdoor zijn minder toevoegingen nodig en kunnen we de puurst mogelijke ingrediënten gebruiken. Onze supplementen worden onder de HACCP- en GMP-certificering geproduceerd, de hoogste standaarden die er zijn.

Onze SKIN SUPPLEMENTS hebben bovendien een verpakking met UV-bescherming. Zo kunnen we de effectiviteit en werking blijven garanderen, ook langere tijd na productie.

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Huidsupplementen van de beste kwaliteit