Bewezen werking

Of je nu kiest voor voedingssupplementen of een andere vorm van huidverzorging, zoals crèmes: je wilt zeker weten dat het product werkt. Dat de ingrediënten echt een positief effect hebben op jouw huid, haar en nagels. De ingrediënten in onze BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS hebben een wetenschappelijk bewezen werking.

Krachtige ingrediënten

Niet alle voedingsstoffen kunnen even gemakkelijk in je bloedsomloop worden opgenomen. Voor de BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS zijn de meest krachtige ingrediënten geselecteerd die de huid wél kunnen bereiken. Via de bloedsomloop bereiken deze ingrediënten de onderste huidlagen, daar waar ze het meest effectief zijn. Het zijn bewezen werkende ingrediënten, goedgekeurd door de European Food Safety Authority.

Van farmaceutische kwaliteit

Alle ingrediënten in onze huidsupplementen zijn van farmaceutische kwaliteit en worden onder strikte kwaliteitseisen en -condities gemaakt. Elk ingrediënt wordt uitvoerig getest in het laboratorium. Er wordt geen enkele concessie ten aanzien van de kwaliteit gedaan. Alleen de meest actieve en beste voedingsstoffen die in hun categorie beschikbaar zijn worden in deze supplementen gebruikt. In de perfecte samenstelling in de perfecte combinaties.

ESFA: onafhankelijk wetenschappelijk advies

De European Food Safety Authority (EFSA), is een EU-bureau dat onafhankelijk, wetenschappelijk advies geeft over voedingsveiligheid. Op hun bevindingen wordt het Europese beleid en de wetgeving op het gebied van voedselveiligheid gebaseerd. De BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS vallen hier onder. De EFSA heeft de ingrediënten die in onze supplementen positief beoordeeld en  goedgekeurd qua hun werking.

Meer weten over de onderbouwing van de ingrediënten?
Informatie voor professionals & medici

BAP Medical SKIN SUPPLEMENTS

Bevat ingrediënten met wetenschappelijk bewezen werking